Voordelige pakket-, postservice en koeriersdiensten
IPS Vianen

Lokaal, betrouwbaar, flexibel en de goedkoopste!

Contact met IPS Vianen

Contact met IPS Vianen: Voordelige pakket koerier- en postservice in de provincie Utrecht voor Vianen, Hoef en Haag, Lexmond, Hagestein en omgeving!
Koerier nodig?  IPS Vianen levert veilig, betrouwbaar en op tijd.

Adres
Walsland 30
4132 BN Vianen
Bel
06 141 010 12
Email
info@ipsvianen.nl
Zorg en aandacht staan bovenaan!
“Onze aangetekende post en pakketten worden met zorg – bij afwezigheid van geadresseerde – telefonisch met toestemming in de brievenbus gedeponeerd. IPS Vianen is een kleine, maar zeer persoonlijk bedrijf, die kwalitatieve en met zorg antwoorden geeft op onze vragen, ook al is Berenschot een grote organisatie”

Sonja Burgemeester
Facilitair Meldpunt Berenschot

Snel en discreet
Bedankt voor de samenwerking in het afgelopen jaar!! Zoals altijd snel en discreet met oplossingen.
Ook snelle tussendoor zendingen worden altijd perfect en snel afgewikkeld. Geen vrachtje is teveel voor IPS Vianen. Het meedenken in kostenbesparing heeft ons veel geholpen.
IPS Vianen is een aanrader voor iedereen. Nogmaals dank

Jeroen Koppe
Sonova Nederland B.V.

Snel, betrouwbaar en goedkoop
Transport altijd top geregeld, betrouwbare service voor een goede prijs. Willen je altijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Reageren snel en proberen altijd iets voor je te regelen bij opdrachten die spoed hebben.

Natasja Urbaan
Renoparts Vianen B.V.

logo-ips-vianen
IPS Vianen
Walsland 30
4132 BN Vianen
06 141 010 12
IPS Vianen

IPS Vianen is een kleine, lokaalgerichte organisatie en daardoor flexibel en betrouwbaar. Wij zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en een backup voor extra handelingen. Een vertrouwd gezicht met inmiddels jarenlange ervaring. IPS Vianen heeft contracten afgesloten met PostNl, UPS en DHL. Door volumekorting bieden wij u een scherp tarief aan met volop voordeel.

IPS Vianen

IPS Vianen is een kleine organisatie en daardoor flexibel en betrouwbaar. Wij zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en een backup voor extra handelingen. Een vertrouwd gezicht met inmiddels jarenlange ervaring. IPS Vianen heeft contracten afgesloten met PostNl, UPS en DHL. Door volumekorting bieden wij u een scherp tarief aan.

© IPS Vianen      Privacy      Cookies
Voordelige pakket-, postservice en koeriersdiensten in de omgeving van Vianen