Postkamer service
IPS Vianen

Flexibel en een scherp tarief!

IPS Vianen
Postkamer service

Grote zendingen post versturen is altijd een kostbare klus. Wij nemen het werk voor u uit handen! Wij bieden de meest kostenefficiënte service voor uw dagelijkse pakketten, post en mailings. Eén vast contactpersoon voor alle vragen en één adres voor alle diensten. Weg met de frankeermachine. Bespaar op kosten en tijd, kies voor gemak en geef uw postkamer werkzaamheden uit handen aan IPS Vianen. Ook voor aangetekende stukken en internationale spoedzendingen!

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen?
Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.
Of bel IPS Vianen 06 141 010 12

Frankeerprijzen IPS Vianen
 
Gewicht Tarief NL Tarief Btl
0-20 gr. € 1,03 € 1,75
20-50 gr. € 2,06 € 3,50
50-100 gr. € 5,25
50-350 gr. € 3,55 va 100 gr

€ 8,75

350-2000 gr. € 4,65 € 10,14
Makkelijk en tegen een scherp tarief pakketten versturen met IPS Vianen
IPS Vianen haalt en brengt uw zakelijke post snel en betrouwbaar
Spoed? IPS Vianen levert veilig betrouwbaar en op tijd!

Haalservice bij IPS Vianen is niet afhankelijk van het aantal gemengde poststukken/gemakspost. Bij PostNl betaalt u minimaal per keer € 23,50 om uw poststukken op te laten halen. Bij IPS Vianen betaalt u per poststuk. Gemak en geen rij bij PostNl afgiftebalie. Laat ons uw post op kantoor ophalen en verzorgen!

logo-ips-vianen
IPS Vianen
Walsland 30
4132 BN Vianen
06 141 010 12
IPS Vianen

IPS Vianen is een kleine, lokaalgerichte organisatie en daardoor flexibel en betrouwbaar. Wij zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en een backup voor extra handelingen. Een vertrouwd gezicht met inmiddels jarenlange ervaring. IPS Vianen heeft contracten afgesloten met PostNl, UPS en DHL. Door volumekorting bieden wij u een scherp tarief aan met volop voordeel.

IPS Vianen

IPS Vianen is een kleine organisatie en daardoor flexibel en betrouwbaar. Wij zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en een backup voor extra handelingen. Een vertrouwd gezicht met inmiddels jarenlange ervaring. IPS Vianen heeft contracten afgesloten met PostNl, UPS en DHL. Door volumekorting bieden wij u een scherp tarief aan.

© IPS Vianen      Privacy      Cookies
Voordelige pakket-, postservice en koeriersdiensten in de omgeving van Vianen