Home Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden IPS Vianen

BTW  NL004913684B90
KVK 91741599

Voor postbezorging zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden Postbezorging van Coöperatieve Zakelijke Post Nederland U.A.

Algemene voorwaarden Vervoercondities

Op vervoer van goederen over de weg zijn de Algemene Vervoercondities van toepassing. Deze zijn uitgegeven door stichting vervoeradres www.sva.nl/avc. De genoemde voorwaarden zijn gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank Amsterdam.

AVC 2002, versie 2015, Nederlands
Algemene Vervoerscondities PDF

Makkelijk en tegen een goedkoop tarief (spoed)pakketten versturen met IPS Vianen in binnen -en buitenland; internationaal verzenden met spoed: binnen 4 dagen is jouw pakket in de VS!
IPS Vianen haalt en brengt uw zakelijke post snel en betrouwbaar
Spoed? IPS Vianen levert veilig betrouwbaar en op tijd!
Uw post volledig verzorgd: nooit meer tellen, wegen en frankeren.
logo-ips-vianen
IPS Vianen
Walsland 30
4132 BN Vianen
06 141 010 12
IPS Vianen

IPS Vianen is een kleine, lokaalgerichte organisatie en daardoor flexibel en betrouwbaar. Wij zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en een backup voor extra handelingen. Een vertrouwd gezicht met inmiddels jarenlange ervaring. IPS Vianen heeft contracten afgesloten met PostNl, UPS en DHL. Door volumekorting bieden wij u een scherp tarief aan met volop voordeel.

IPS Vianen

IPS Vianen is een kleine organisatie en daardoor flexibel en betrouwbaar. Wij zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en een backup voor extra handelingen. Een vertrouwd gezicht met inmiddels jarenlange ervaring. IPS Vianen heeft contracten afgesloten met PostNl, UPS en DHL. Door volumekorting bieden wij u een scherp tarief aan.

© IPS Vianen      Privacy      Cookies
Voordelige pakket-, postservice en koeriersdiensten in de omgeving van Vianen