Voordelige pakket- en postservice
IPS Vianen

Lokaal, betrouwbaar, flexibel en de goedkoopste!

Contact met IPS Vianen

Contact met IPS Vianen: Voordelige pakket koerier- en postservice in de provincie Utrecht voor Vianen, Hoef en Haag, Lexmond, Hagestein en omgeving!
Koerier nodig?  IPS Vianen levert veilig, betrouwbaar en op tijd.

Adres
Walsland 30
4132 BN Vianen
Bel
06 141 010 12
Email
info@ipsvianen.nl
Service is helemaal top
Wij vinden de service van IPS heel prettig. Als we vragen (onverwacht)s of er extra post opgehaald kan worden is het nooit een probleem.
Alles is bespreekbaar en er wordt indien nodig meegedacht voor een eventuele oplossing. Vriendelijk personeel.

Edwina de Jong
Receptioniste Heffic BV

Flexibel en maatwerk
Ik denk dat IPS zich onderscheidt van andere postbedrijven door de flexibiliteit en maatwerk te leveren. Je mag en kan met een ongewoon verzoek komen en er wordt meegedacht met de klant. De persoonlijke en vriendelijke service kennen ze niet bij de Bruna.

Jenny Soekhradj
Andusgroup.com

Snel, betrouwbaar en goedkoop
Transport altijd top geregeld, betrouwbare service voor een goede prijs. Willen je altijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Reageren snel en proberen altijd iets voor je te regelen bij opdrachten die spoed hebben.

Natasja Urbaan
Renoparts Vianen B.V.

logo-ips-vianen
IPS Vianen
Walsland 30
4132 BN Vianen
06 141 010 12
IPS Vianen

IPS Vianen is een kleine, lokaalgerichte organisatie en daardoor flexibel en betrouwbaar. Wij zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en een backup voor extra handelingen. Een vertrouwd gezicht met inmiddels jarenlange ervaring. IPS Vianen heeft contracten afgesloten met PostNl, UPS en DHL. Door volumekorting bieden wij u een scherp tarief aan met volop voordeel.

IPS Vianen

IPS Vianen is een kleine organisatie en daardoor flexibel en betrouwbaar. Wij zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en een backup voor extra handelingen. Een vertrouwd gezicht met inmiddels jarenlange ervaring. IPS Vianen heeft contracten afgesloten met PostNl, UPS en DHL. Door volumekorting bieden wij u een scherp tarief aan.

© IPS Vianen      Privacy      Cookies      Disclaimer
Voordelige pakket- en postservice in de omgeving van Vianen